Velkommen Fit&Sund App Support

Kontakt info@hansen-solutions.dk

Hvis du er kørt fast, så er der hjælp at hente her

Appen er meget simpel. Her er nogle ting som måske kan komme vidre hvis du er ude af stand til at komme vidre selv

Hvordan logger jeg ind?

Dit login, er det login du bruger i dit center normalt.

Hjælp! Jeg har glemt mit brugernavn eller adgangkode

Det kan vi desværre ikke hjælpe med. Vi gemmer eller administrerer ikke dine brugeroplysninger. Så skal du ringe til dit center på bede dem hjælpe dig

Der er ingen centre under 'Booking'

Det kan skyldes at du har sat dit filter til ikke at tage nogle huse med. Gå ud til hovedmenuen, den der er lige efter login billedet, også trykke på 'Mine huse'. Her vælger du et center eller flere, som du syntes har din interesse. Som du enten bruger nogle gange, eller huse du gerne vil have informationer fra.

Booking : jeg kan ikke afmede min time!

Samme regler gælder i appen som på hjemmesiden og alle andre steder. Grunden til at du måske ikke kan afmelde er, at du har ramt to timers reglen. Så man ikkek tillader dig at afmelde.

01-07-2017, 1. Juli 2017